Green Community

Green
Community
bij Universiteit
Gent

Greencommunity.be is het kloppend hart van alles wat met duurzaamheid te maken heeft bij Universteit Gent. De Green Community wordt gevormd door studenten, personeel, academici, activisten en beleidsmakers.

Zoek & vind

Nieuws

Inzameling van gebruikte laptops, tablets & smartphones bij Universiteit Gent

Posted on 16 september 2021

Stad Gent zamelt op verschillende data en locaties gebruikte privé-laptops, tablets of smartphones in bij Universiteit Gent. De ingezamelde toestellen worden hersteld door de vrijwilligers van Repair Café Gent en krijgen een nieuw leven bij een Gentenaar die er geen heeft, maar ze wel nodig heeft.

https://ugent.be/faireict

Deelplatform gelanceerd bij Universiteit Gent

Posted on 30 juni 2021

Het Deelplatform van Universiteit Gent is gelanceerd! Op dit platform kan je terecht voor studieboeken, studiemateriaal en tweedehands goederen. De aanbieder kiest voor gratis weggeven, uitlenen of verkopen.

https://deelplatform.ugent.be

Nieuw herbruikbare drinkfles in de UGent-shop

Posted on 30 juni 2021

Onze nieuwste herbruikbare drinkfles is nu beschikbaar in de UGent-shop! Naast de geliefde Dopper-drinkfles, kan je vanaf nu ook de Join the Pipe-drinkfles vinden. In deze handige fles met waterdichte schroefdop staan de mooiste gebouw van Gent in reliëf (o.a. ook de Boekentoren). Elke fles is gemaakt in Nederland uit Each bottle is produced in the Netherlands, originates from de resten van suikerriet en draagt bij tot internationale waterprojecten. De fles is beschikbaar in de UGent webshop voor €7,95.

https://ugent.unigear.eu/tassen-bekers-flessen/gent-join-the-pipe-waterfles